НИКОГАШ НЕ МОРА ДА ВЕЖБАТЕ САМИ

Изберете различни стилови на активности кои ќе одговараат на вашиот распоред. Palestra Fitness Center нуди групни фитнес часови достапни во нашиот skillbox или на отворено со лиценцирани инструктори кои ќе ве мотивираат и водат до повисоко ниво на фитнес.

PALESTRA FITNESS CENTER ГРУПНИ АКТИВНОСТИ

Barre With me

Вежбите на Barre се интензивно фокусирани на подобрување на јачината на јадрото, развој на стабилизирачките мускули на појасите на рамото и колкот и подобрување на флексибилноста.

Придобивки: Горење калории, подобрување на јадрото и ‘рбетните мускули.

SKILL ATHLETIC

Skillathletic ја става вредноста на перформансите во срцето на тренингот. Skillathletic развива повеќе компоненти на физичките перформанси за избалансиран и целосен тренинг профил.

Придобивки: Горење калории, зголемување на сила, издржливост, брзина и агилност.

Brazilian Beat Workout

Оваа енергична програма за вежбање на целото тело ги испреплетува автентичните бразилски танци во комбинации со висока енергија. Brazilian Beat Workout е аеробна форма на танц – одличен начин да се ослободите од стресот, да согорите калории и да ги разбудите вашите сетила со заживувачки ритам.

Придобивки: Горење калории, подобрување на флексибилност.

ПСИХОМОТОРЕН РАЗВОЈ КАЈ ДЕЦА

Вежби наменети за деца во училишна возраст, со цел да се овозможи правилен развој на психомоторните способности. Вежбите се поделени во подгрупи во различна годишна возраст.

Придобивки: Психомоторен развој, агилност, правилно држење на телото.

AeroKick

Совршена комбинација од аеробик и кик-бокс вежби, наменет за жени кои сакаат да го доведат своето тело до совршенство.
Во аеро-кик се вклучени многу динамични вежби кои го активираат секој мускул, а со тоа телото се тонизира и ги снемува масните наслаги.

Придобивки: Горење калории, подобрување на флексибилност, баланс и координација.

Booty and the Beast

Tотал body dance и фитнес програма која ќе ве поттикне да вежбате и намалите килограми преку танцот и вежбите кои ќе бидат со акцент за обликување на задникот и нозете, стомакот и струкот како и рацете и грбот.

Придобивки: Горење калории, тонирање на телото, подобрување на флексибилност.

Неделен распоред на активности

Get fit, together. Без разлика дали сакате да ја промените вашата рутина за соло фитнес или да ја почувствувате групната енергијата, ние нудиме различни неделни групни активности кои одговараат на вашите потреби. За целосен список на часови и детали за часовите, погледнете го нашиот неделен распоред.

ДОБИЈТЕ БЕСПЛАТЕН ТРЕНИНГ ОД НАС

Без оглед на вашето ниво на фитнес или избор на активност, ние имаме нешто да ги задоволиме вашите потреби!