Ценовник

Апликација за членство

Пополни го формуларот за членство

ФИТНЕС
ЗА СИТЕ

Достапна чланарина за сите, во одлични услови по високи стандарди.

Како да ја направиш претплатата? 👣

Избери го типот на претплата што ти одговара

⬇️ линк до претплата

https://fitkit.trainero.com/shop/marketplace/palestra-fitness-center/6-meseci-on-peak

Уживај во вежбањето!

Контактирај не

InBody Анализа

Постигни ги твоите фитнес цели, и измери го твојот напредок со InBody.

InBody Scan е најбрзиот, најефикасниот и најбезбедниот начин да добиете целосна анализа на составот на вашето тело, како и да ја дознете вашата здравствена состојба и да ја оцените кондицијата.

Оваа неинванзивна анализа на телесниот состав може точно да покаже промени во телесните масти и мускулната маса.

Закажи термин