Full Body System

Вид на тренинг што ги опфаќа сите мускулни групи во една тренинг сесија, оттаму и го добива своето име.

Без разлика дали сте професионален спортист, ентузијаст или рекреативец, FBS овозможува зголемување на мускулната маса, подобрување на силовитите перформанси, како и топење на вишокот масни наслаги.

Сите Тренинзи

CLASSIC FITNESS

FUNCTIONAL TRAINING

GROUP ACTIVITIES

CONDITIONAL TRAINING

FULL BODY SYSTEM

BARRE FITNESS

SKILL X TRAINING

SKILL X ТРЕНИНГ