Научи како да го конструираш твојот оптимален тренинг

На 26ти Октомври во 18:30 часот, сите членови на Palestra Finess Center, ќе имаат можност да присуствуваат на нашиот втор семинар, каде дел од нашите тренери, ќе одржат едукација на различни теми како, правилно загревање пред тренинг, конструкција на тренинг, истегнување и кардио, и превенција од повреди.

Време Преостанато до настанот

 
 

обезбеди го твоето место преку Google форматаНаучи како да го конструираш твојот оптимален тренинг за да ги постигнеш твоите фитнес цели!

Пријави се тука

Запознај се со твоите предавачи

Бојан Живковиќ

Тема: Загревање пред тренинг

Стојан Поповски

Тема: Истегнување и кардио

Горан Филиповски

Тема: Конструкција на тренинг

Надица Маџовска

Тема: Превенција од повреди

Научи како да го конструираш твојот оптимален тренингНе чекај, обезбеди го твоето место преку Google формата на линкот.

Пријави се тука