Прашај нутриционист!

Доколку се двоумиш кој суплемент е за тебе, можеш да го прашаш нашиот нутриционист кој ќе ти ги објасни сите детали.

Испрати порака

SALE ENDS SOON

 
 

UNITY VOUCHER SYSTEMВи ја претставуваме Unity Voucher програмата, каде како член на Palestra Fitness Center можете да добивате поволности секогаш кога купувате во фитнес центарот.

Производи на Промоција

Производи

Разгледајте го нашиот широк избор на суплементи и додатоци во исхрана, вклучувајќи протеини, pre-workout, витамини, BCAA и други додатоци од палетата на Optimum Nutrition, QNT и Real Pharm достапни во Palestra Fitness Center.

 

Следете не на Instagram

🏋️ 5 совети како да го започнете вашето фитнес патување правилно 🏋️

1️⃣ Поставете си цели: Пред да започнете со фитнес програма, поставете си реални и достижни цели. Дали сакате да го подобрите вашето општо здравје, да изгубите килограми или да го изградите мускулното тело? Овие цели ќе ви помогнат да го насочите вашето фитнес патување.

2️⃣ Најдете вежби кои ви се допаѓаат: Истражувајте различни видови на вежби и активности и пронајдете ги оние кои ви придаваат најголемо задоволство. Кога ќе најдете тренинг кој ви се допаѓа задржете се на него, затоа што ќе ви биде полесно да ги издржите вежбите.

3️⃣ Направете си го вежбањето обврска: За да го започнете вашето фитнес патување успешно, направете го вежбањето дел од вашата рутина. Одредете посебно време за тренирање и придржувајте се кон тоа. Поставете го вежбањето како приоритет и се потсетувајте себеси на користите кои ќе ги имате.

4️⃣ Останете конзистентни: Најважното правило за фитнес патувањето е конзистентност. Не очекувајте магични резултати преку ноќ. Фитнес е напорен процес кој бара време и постојаност. Не се одрекувајте кога ќе имате тешки моменти или кога резултатите не се јавуваат брзо. Конзистентноста ќе ви помогне да ги постигнете вашите цели.

5️⃣ Започнете сега: Нема подобро време за започнување од сега. Не ги одложувајте вашите фитнес цели. Започнете со мали, но стапни чекори и постепено ги зголемувајте интензитетот и времетраењето на тренингот. Секој ден што не започнувате е еден ден што не искористувате за подобрување на вашето здравје.

Предизвикај се себеси и постигни ја твојата најдобра верзија! 💪✨

#palestra #palestrafitnesscenter #fitforsummer #fitnesscenter #fitness #groupactivities #skillathletic #skillathletictraining #stairmaster
#fitness #fitnessmotivation
#eserciziofisico #fitnessbody #fitnesslover #wellnesscoach
#wellnessjourney #wellnessfitness
#fitnessgoal #bodytransformation #workouttime #workoutroutine
#allenamento #wellnessatwork #palestratime #fisico
#bodychange #bodyshape #bodyengineers #workoutflow
#groupcycling
🏋️ 5 совети како да го започнете вашето фитнес патување правилно 🏋️ 1️⃣ Поставете си цели: Пред да започнете со фитнес програма, поставете си реални и достижни цели. Дали сакате да го подобрите вашето општо здравје, да изгубите килограми или да го изградите мускулното тело? Овие цели ќе ви помогнат да го насочите вашето фитнес патување. 2️⃣ Најдете вежби кои ви се допаѓаат: Истражувајте различни видови на вежби и активности и пронајдете ги оние кои ви придаваат најголемо задоволство. Кога ќе најдете тренинг кој ви се допаѓа задржете се на него, затоа што ќе ви биде полесно да ги издржите вежбите. 3️⃣ Направете си го вежбањето обврска: За да го започнете вашето фитнес патување успешно, направете го вежбањето дел од вашата рутина. Одредете посебно време за тренирање и придржувајте се кон тоа. Поставете го вежбањето како приоритет и се потсетувајте себеси на користите кои ќе ги имате. 4️⃣ Останете конзистентни: Најважното правило за фитнес патувањето е конзистентност. Не очекувајте магични резултати преку ноќ. Фитнес е напорен процес кој бара време и постојаност. Не се одрекувајте кога ќе имате тешки моменти или кога резултатите не се јавуваат брзо. Конзистентноста ќе ви помогне да ги постигнете вашите цели. 5️⃣ Започнете сега: Нема подобро време за започнување од сега. Не ги одложувајте вашите фитнес цели. Започнете со мали, но стапни чекори и постепено ги зголемувајте интензитетот и времетраењето на тренингот. Секој ден што не започнувате е еден ден што не искористувате за подобрување на вашето здравје. Предизвикај се себеси и постигни ја твојата најдобра верзија! 💪✨ #palestra #palestrafitnesscenter #fitforsummer #fitnesscenter #fitness #groupactivities #skillathletic #skillathletictraining #stairmaster #fitness #fitnessmotivation #eserciziofisico #fitnessbody #fitnesslover #wellnesscoach #wellnessjourney #wellnessfitness #fitnessgoal #bodytransformation #workouttime #workoutroutine #allenamento #wellnessatwork #palestratime #fisico #bodychange #bodyshape #bodyengineers #workoutflow #groupcycling
Roll out the tension and roll in the gains!💪

Foam rolling или само-миофасцијално ослободување, е техника на самомасажа која вклучува користење на ролери со пена за да се притисне и да се масираат различни области на телото. Тој функционира така што го стимулира нервниот систем да ја опушти напнатоста во околното ткиво.

Неколку придобивки од редовно користење на Foam Roller се: ублажување на мускулната тензија, загревање на мусклите и намалување на болката, подобрена циркулација, подобрување на флексибилноста и подвижноста.

Прочитајте повеќе на нашиот нов блог.

Предизвикај се себеси и пробај Foam Rolling на твоето следно вежбање во Palestra Fitness Center.

#foamrolling #foamroller #palestra #palestrafitnesscenter #fitnesscenter #fitness #groupactivities #skillathletic #skillathletictraining #stairmaster
#fitness #fitnessmotivation
#eserciziofisico #fitnessbody #fitnesslover #wellnesscoach
#wellnessjourney #wellnessfitness
#fitnessgoal #bodytransformation #workouttime #workoutroutine
#allenamento #wellnessatwork #palestratime #fisico
#bodychange #bodyshape #bodyengineers #workoutflow
#groupcycling
Roll out the tension and roll in the gains!💪 Foam rolling или само-миофасцијално ослободување, е техника на самомасажа која вклучува користење на ролери со пена за да се притисне и да се масираат различни области на телото. Тој функционира така што го стимулира нервниот систем да ја опушти напнатоста во околното ткиво. Неколку придобивки од редовно користење на Foam Roller се: ублажување на мускулната тензија, загревање на мусклите и намалување на болката, подобрена циркулација, подобрување на флексибилноста и подвижноста. Прочитајте повеќе на нашиот нов блог. Предизвикај се себеси и пробај Foam Rolling на твоето следно вежбање во Palestra Fitness Center. #foamrolling #foamroller #palestra #palestrafitnesscenter #fitnesscenter #fitness #groupactivities #skillathletic #skillathletictraining #stairmaster #fitness #fitnessmotivation #eserciziofisico #fitnessbody #fitnesslover #wellnesscoach #wellnessjourney #wellnessfitness #fitnessgoal #bodytransformation #workouttime #workoutroutine #allenamento #wellnessatwork #palestratime #fisico #bodychange #bodyshape #bodyengineers #workoutflow #groupcycling
Подготви се да го направиш ова лето најдобро до сега!🔥
Трансформирај го твоето тело и крени ја самодовербата со новата “Fit for Summer” кампања на Palestra Fitness Center.

Летото е на чекор до тебе, и иако психички си веќе подготвен/а за плажа и море, време е да се подготвиш и физички.

Осознај го твојот целосен потенцијал и постигни ја најдобрата верзија од себе ова лето со нашиот Fit for Summer Bootcamp кој вклучува:
💪3 месечна членарина, за неограничен пристап во тератана. Можеш да вежбаш кога сакаш, колку сакаш.
📊 InBody Scan: напредно скенирање на телото за да ја откриеш твојата мускулна маса, процентот на телесните масти и процентот на вода во твоето тело.
🧘Welcome пакет: ваучер за масажа/акупунктура, пешкир, шишенце за вода и Palestra ранец.
🥗Персонализирано советување за исхрана: нашиот стручен нутриционист ќе ти одговори на сите прашања кои ги имаш поврзани со нутриционизам и ќе го оптимизира твоето фитнес искуство.

Предизвикај се себеси и постигни ја твојата најдобра верзија!

#palestra #palestrafitnesscenter #fitforsummer #fitnesscenter #fitness #groupactivities #skillathletic #skillathletictraining #stairmaster
#fitness #fitnessmotivation
#eserciziofisico #fitnessbody #fitnesslover #wellnesscoach
#wellnessjourney #wellnessfitness
#fitnessgoal #bodytransformation #workouttime #workoutroutine
#allenamento #wellnessatwork #palestratime #fisico
#bodychange #bodyshape #bodyengineers #workoutflow
#groupcycling
Подготви се да го направиш ова лето најдобро до сега!🔥 Трансформирај го твоето тело и крени ја самодовербата со новата “Fit for Summer” кампања на Palestra Fitness Center. Летото е на чекор до тебе, и иако психички си веќе подготвен/а за плажа и море, време е да се подготвиш и физички. Осознај го твојот целосен потенцијал и постигни ја најдобрата верзија од себе ова лето со нашиот Fit for Summer Bootcamp кој вклучува: 💪3 месечна членарина, за неограничен пристап во тератана. Можеш да вежбаш кога сакаш, колку сакаш. 📊 InBody Scan: напредно скенирање на телото за да ја откриеш твојата мускулна маса, процентот на телесните масти и процентот на вода во твоето тело. 🧘Welcome пакет: ваучер за масажа/акупунктура, пешкир, шишенце за вода и Palestra ранец. 🥗Персонализирано советување за исхрана: нашиот стручен нутриционист ќе ти одговори на сите прашања кои ги имаш поврзани со нутриционизам и ќе го оптимизира твоето фитнес искуство. Предизвикај се себеси и постигни ја твојата најдобра верзија! #palestra #palestrafitnesscenter #fitforsummer #fitnesscenter #fitness #groupactivities #skillathletic #skillathletictraining #stairmaster #fitness #fitnessmotivation #eserciziofisico #fitnessbody #fitnesslover #wellnesscoach #wellnessjourney #wellnessfitness #fitnessgoal #bodytransformation #workouttime #workoutroutine #allenamento #wellnessatwork #palestratime #fisico #bodychange #bodyshape #bodyengineers #workoutflow #groupcycling