SKILL X Тренинг

SKILL X концептот на тренирање претставува посебно тренинг искуство кое во себе вклучува широк избор на тренинг програми, посебно конципирани да овозможат активација на сите мускулни групи благодарение на посебно избрани справи и компоненти кои се дел од овој концепт и се наменети за различни категории на луѓе.

Најважните придобивки од Skill X концептот што го прават еден од најинтересните во фитнес центарот се: 

-Огромниот избор на различни програми кои прават да се чувствувате дека всушност никогаш не тренирате на ист, монотон начин.

-„All around performance” што овозможува буквално на секој тренинг да го истражите вашиот потенцијал на начин каков вие сакате.

-Конкретно мерливи резултати со помош на детален мониторинг на вашиот пулс во секоја секунда од тренингот при што имате детален увид за вашите пулсеви фреквенции и зони во кои тренирате.

-Врвна опрема што прави максимално да ги искористите вашите капацитети на начин за кој претходно не сте мислиле дека е возможно.

Она што е важно да се напомене е деа справите што го сочинуваат SKILL X концептот на тренинг се од најновата линија на најпознатиот светски бренд TechnoGym меѓу кои:

Функционалните тренинзи „Skill Athletic“ ви овозможуваат со секој нареден час да го извлечете најдоброто од вас и вистински да уживате во она што навистина вашето тело го може. 

 

Тренинзите се предводени од македонскиот апсолутен шампион во триатлон изминатите 16 години, Стојан Поповски кој покрај големиот број на освоени европски и светски првенства и купови, е сертифициран TechnoGym мастер тренер, TechnoGym Group cycling тренер, спининг и кондиционен инструктор. 

Оваа сезона, вежбаме под мотото „Train smarter, not just harder“ што е пренесено во буквално сите пет основни атлетски особини: Брзина, издржливост, сила, мобилност и агилност со строго определени и конципирани тренинг програми и детален увид на тренажниот процес што го прави тренингот вистинско уживање. 

Сите Тренинзи

CLASSIC FITNESS

FUNCTIONAL TRAINING

GROUP ACTIVITIES

CONDITIONAL TRAINING

FULL BODY SYSTEM

BARRE FITNESS

SKILL X TRAINING

SKILL X ТРЕНИНГ