ЗА НАС

ТРЕНИНЗИ

CLASSIC FITNESS

SKILLATHLETIC

GROUP ACTIVITIES

ЦЕНОВНИК

Преземи го ценовникот

ЦЕНОВНИК МАСАЖИ

Преземи го ценовникот

КОНТАКТ

За повеќе информации и случувања следете нè на Фејсбук и Инстаграм:

ЛОКАЦИЈА

Следете не на Instagram

Вежби за вратило за почетници со @simona_ristovska👇

Дали сте почетници или сакате да го зајакнете горниот дел од телото. Вежбите на вратило е еден од фаворитите во Palestra Fitness Center, а Симона ќе ви помогне да започнете со овие вежби.

Се што ви треба е шипка и squat rack. 

Ви претставуваме 4 нивоа на вежби:
Ниво 1: Со помош на нозете под телото.
Ниво 2: Со помош на нозете но, оддалечени од телото.
Ниво 3: Со нозете качени на клупа или box. 
Ниво 4: Со нозете качени на клупа или box + додавање на тежина.

За да го постигнете посакуваниот успех кон првата серија на вратило препорачуваме да ја повторувате оваа вежба 2-3х неделно со 3-4 серии по 6 или 12 повторувања. Што повеќе работите на оваа вежба тоа побрзо ќе ја совладате и ќе имате побрзи резултати.

#palestra #palestrafitnesscenter #fitnesscenter #fitness #groupactivities #skillathletic #skillathletictraining #stairmaster
#fitness #fitnessmotivation
#eserciziofisico #fitnessbody #fitnesslover #wellnesscoach
#wellnessjourney #wellnessfitness
#fitnessgoal #bodytransformation #workouttime #workoutroutine
#allenamento #wellnessatwork #palestratime #fisico
#bodychange #bodyshape #bodyengineers #workoutflow #groupcycling
Вежби за вратило за почетници со @simona_ristovska👇 Дали сте почетници или сакате да го зајакнете горниот дел од телото. Вежбите на вратило е еден од фаворитите во Palestra Fitness Center, а Симона ќе ви помогне да започнете со овие вежби. Се што ви треба е шипка и squat rack. Ви претставуваме 4 нивоа на вежби: Ниво 1: Со помош на нозете под телото. Ниво 2: Со помош на нозете но, оддалечени од телото. Ниво 3: Со нозете качени на клупа или box. Ниво 4: Со нозете качени на клупа или box + додавање на тежина. 
За да го постигнете посакуваниот успех кон првата серија на вратило препорачуваме да ја повторувате оваа вежба 2-3х неделно со 3-4 серии по 6 или 12 повторувања. Што повеќе работите на оваа вежба тоа побрзо ќе ја совладате и ќе имате побрзи резултати. #palestra #palestrafitnesscenter #fitnesscenter #fitness #groupactivities #skillathletic #skillathletictraining #stairmaster #fitness #fitnessmotivation #eserciziofisico #fitnessbody #fitnesslover #wellnesscoach #wellnessjourney #wellnessfitness #fitnessgoal #bodytransformation #workouttime #workoutroutine #allenamento #wellnessatwork #palestratime #fisico #bodychange #bodyshape #bodyengineers #workoutflow #groupcycling